Електро-Захід Електро Захід Русский Polska English
e-mail Друк PDF

 

14-17 травня в Києві на території Міжнародного виставкового центру проходила виставка опалення, вентиляції, водопостачання, сантехніки та басейнів «Аква-Терм Київ 2013».

Як стверджують організатори, виставка довгі роки тримає марку найбільшого і найавторитетнішого події ринку інженерного устаткування України та сусідніх країн і входить до топ-10 галузевих подій Європи, поряд з ISH (Франкфурт), Climatización (Мадрид), Chillventa (Нюрнберг) та ін.

Виставка «Аква-Терм Київ 2013» проходила за підтримки Віце-прем'єр - міністра України, а також Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

На виставці були представлені новинки обладнання для опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки, басейнів та ін..

Представники «ДК Електро-Захід» під час виставки ознайомилися з новітнім обладнанням і технологіями. Було проведено багато ділових зустрічей із вітчизняними та іноземними партнерами.

Ми напрацьовували нові зв’язки, вели переговори про майбутню співпрацю з потенційними клієнтами і партнерами. Інтенсивна робота на виставці була продуктивною і дала нові перспективи для розвитку ділових стосунків.

Дякуємо за дружні зустрічі!

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

You are here: Новини "Електро-Захід" на виставці «Аква-Терм Київ 2013»