Електро-Захід Електро Захід Українська Polska English
There are no translations available.

Компанія Apple обігнала за вартістю інтернет-гіганта Google.

Чотири роки поспіль лідером у рейтингу найдорожчих брендів був Google, проте успіх смартфонів iPhone і планшетів iPad змусив авторів дослідження визнати лідерство Apple. Вартість цього бренду за рік виросла на 84% і тепер оцінюється в 153 млрд доларів, що фактично дорівнює половині капіталізації компанії, яка на сьогодні становить 323 млрд. доларів.

Як повідомляє Бі-бі-сі, 6 із 10 найдорожчих брендів - це компанії, що працюють у сфері інформаційних технологій і телекомунікацій. Третє місце після Google, займає IBM, п'яте - у виробника програмного забезпечення Microsoft. Американський оператор мобільного зв'язку AT & T займає сьоме місце, китайська телекомунікаційна компанія China Mobile - дев'ята. Замикає десятку американський виробник електроніки General Electric.

Найбільших висот серед не IT-компаній досягла мережа McDonald's, її рейтинг підвищився на дві сходинки, і тепер вона - на 4-му місці. Пітер Уелш пояснив такий успіх McDonald's перш зростанням популярності фаст-фуду в Китаї. Також до першої десятки увійшли Coca-Cola (6-а позиція) і Marlboro (8-е місце).

Щорічне дослідження брендів проводилося маркетинговою компанією Millward Brown

Джерело http://focus.ua

Баннер
Баннер
Баннер
Баннер
Баннер

You are here: Home